Şekerparemizin Yapılışı

Temmuz 7, 2020'de Yayınlandı

240gr Fındıklı Şekerpare tatlısı için

  • 1000gr su
  • 800gr şeker
  • 1 parça limon

Listedeki ürünler bir kaba konularak kaynatılır. Tepsi içine dizilen şekerpareler fırında hafif ısıtılarak üzerine dökülür. 20 dk bekletildikten sonra üzerine isteğe göre yeşil fıstık, hindistan cevizi, kaymak dökülerek sunulur.

Afiyet olsun.

Yazar

Bunlar da ilginizi çekebilir.

Sonuç Bulunamadı

İstediğiniz sayfa bulunamadı. Aramanızı daraltmayı deneyin veya mesajın üzerindeki gezintiyi kullanın.

0 Yorum

Bir İçerik Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir